Peggy Kuipers

Mijn missie is om mensen vitaler, energieker en weerbaarder te laten leven. Als gediplomeerd OERsterk Coach en PULLKA Trainer sta ik klaar om mensen en bedrijven te informeren, inspireren en begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl.

In 2020 ben ik B-pure coaching begonnen. Als oerbeweging is PULLKA in mijn ogen onlosmakelijk verbonden met de coachingstrajecten en outdoor workouts die ik verzorg in de mooie Limburgse natuur rondom Roermond.

Nationaal Park de Meinweg

Geïnspireerd door onze reizen over de wereld en de reizen in onze eigen leefomgeving, gemotiveerd door jarenlange werkervaring in het Radboud UMC in Nijmegen, gedreven door mijn missie om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld, wil ik mijn kennis en kunde delen. Ga mee op reis en ervaar de positieve effecten van een gezonde leefstijl. 

Laat je verrassen, kijk om je heen, stel vragen, luister, ben nieuwsgierig, doe nieuwe ervaringen op, sta af en toe stil en voel. Durf keuzes te maken. Experimenteer, jij hebt alles in je om je leven vitaler, energieker en weerbaarder te leven. 

Geniet van je reis!  Peggy

Peggy Kuipers NL

Locaties van Peggy Kuipers