Diederik Veerman

Mijn drive: mensen op unieke wijze sterker maken in mooie natuur

In Den Haag woon ik op een steenworp van het Westduinpark en het Zuiderstrand. Waarschijnlijk dankzij mijn Zeeuwse roots voelde ik me daar direct als een vis in het water. De afgelopen jaren heb ik dankzij het hardlopen elk duinpaadje leren kennen. Omdat ik een blessure kreeg, zocht ik naar een alternatief. Die ontwikkelde ik met PULLKA. En hoe? Ik ging automatisch veel meer spiergroepen trainen, kon het zo zwaar maken als ik wilde én was nog steeds buiten!

Geboren en getogen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen ervaar ik de Haagse duinen als thuiskomen. Elk seizoen geeft het geheel een andere dimensie: de kale ruigheid van de winter, de heerlijke geuren en gezelligheid in de zomer, en de bonte kleuren in het voor- en najaar. Het is in dit heuvelachtige natuurgebied van 245 hectare dat PULLKA is ontstaan. Als eerbetoon aan twee vrienden. Kijk onderin de website op ‘PULLKA: het verhaal’ voor de ontstaansgeschiedenis.

Diederik Veerman NL

Locatie van Diederik Veerman