Hoeveel stappen zet jij op 12-12-20 voor Antarctica? Doe mee met The Walk!

Op 12 December 2020 lopen we de voor de eerste keer THE WALK! Op zeven continenten tegelijk. Van Zuid-Afrika tot Alaska, van Nepal tot Nieuw Zeeland, en overal in Nederland. Op zelfgekozen plaatsen aan de kust, door de bossen, in de stad of bij een lockdown in je tuin of huiskamer! Waar je ook loopt, doordat we dit met allemaal doen zijn we wereldwijd met elkaar verbonden. Allemaal zetten we ons beste beentje voor. In dit geval voor een continent dat voor elke wereldburger van groot belang is: Antarctica.

Antarctica?

Waarom Antarctica? Antarctica is het laatste stukje ‘vrije wereld’ op onze planeet. In 2048 verliest het kwetsbare continent zijn beschermde status. Een aantal landen denken aanspraak te kunnen maken op Antarctica. Wij vinden dat het eigendom van alle ruim 7 miljard aardbewoners is. Daarom organiseren we op 12 december 2020 niet alleen The Walk, maar vieren we ook de oprichting van The 7B Club. De club voor alle inwoners op aarde, ook jij dus.

Meld je aan!

De tijd dringt, nog maar 28 jaar te gaan. Daarom dagen wij jou uit om op zaterdag 12 december zoveel mogelijk symbolische stappen te zetten voor een veilig Antarctica en een nieuwe eerlijke wereld voor alle leden van The 7B Club. Waar en met wie je de stappen ook gaat zetten: meld je sowieso aan via deze link.

PULLKA-stappen op 12-12-20

Zoals je wellicht weet is PULLKA ontstaan uit een eerbetoon voor twee verongelukte vrienden. Poolreizigers Marc Cornelissen en Philip de Roo streefden naar een aarde die ook voor volgende generaties leefbaar moet zijn. Hun werk en gedachtegoed vormt de inspiratie voor The Walk op 12 december 2020.

Als de dan geldende coronaregels het toelaten gaan we op 12-12-20 samen pullkanieren voor Antarctica. En hoe! Van 08:00 tot circa 13:00 uur! Een heuse PULLKA Expedition XL… Op 1,5 meter afstand natuurlijk, en met als doel om samen zoveel mogelijk stappen te zetten! Reserveer je slee via het rooster . Event vindt natuurlijk enkel plaats als dit mag volgens de dan geldende coronamaatregelen.

Je mag natuurlijk ook zonder slee mee- of elders lopen! En roep vooral iedereen die je kent om zich aan te sluiten. Klik hier voor alle informatie en om aan te melden voor The Walk / The 7B Club.

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON 2024

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!