Team Development

Team boost

Tijdens de PULLKA Team Development tref je elkaar coronaproof met de zee en de duinen als inspiratiebron. Je komt samen letterlijk en figuurlijk in beweging en wordt daarin begeleid door een team van professionals op het gebied van beweging, doelen stellen en teamdynamiek.

Na lange tijd hadden we weer een teamdag. Eén waarbij veel elementen samen kwamen: bijpraten, bewegen, samenwerken en een beach cleanup. We gingen met nieuwe inzichten vooruit en voelen weer als vanouds; wat zijn we sterk samen!

Tineke (Humanitas DMH)

PULLKA

Deze vorm van bewegen is uniek en geschikt voor het hele team. Je wandelt met een uitrusting waarbij je een slee gevuld met ballast over het strand trekt. Het samen hiken verbindt en geeft ruimte.

Pullka kan met elk conditieniveau worden beoefend en je bepaalt zelf de intensiteit. Tijdens een PULLKA Team Development sessie gaat het om het samen zijn en niet om een sportieve prestatie.

Samen op pad

De outdoor team development start met elkaar ontmoeten en een uitleg over de PULLKA: het ontstaan van deze wereldwijd nieuwe buitensport, de uitrusting en de techniek. Daarna loop je samen, met een vraag die uitnodigt tot gesprek en reflectie, via het strand de duinen in.

De beweging, een weids uitzicht en de gezonde zeelucht zorgen ervoor dat zowel het lijf als de creativiteit worden geactiveerd.

Deze creativiteit wordt ingezet tijdens een uitdagende team challenge, een energieke brainstorm of het ontwikkelen van een gezamenlijk gedragen plan voor de toekomst. Op basis van de behoefte binnen je team zorgen wij voor een programma dat uitdaagt en verbindt.

Lunch & Learn

Om de samenwerking niet alleen te verdiepen maar ook te verbreden, kan er aanvullend gekozen worden voor een inspirerende ‘lunch & learn’ sessie voorafgaand aan de PULLKA Team Developement waarbij het team deelneemt aan korte en krachtige workshop.

Thema’s die hierbij aan bod kunnen komen zijn bewustwording van onbewuste patronen in de communicatie, effectieve doelen stellen of inzicht krijgen in eigen en andermans denken aan de hand van oogbewegingen. De workshop biedt mogelijkheden die direct in de praktijk kunnen worden gebracht en waar feedback op wordt gegeven tijdens het vervolg van de team meeting.

Iedere Pullka Team Development eindigt met een beach clean up. Zo help je met je team mee aan een schonere wereld. Het strand schoon en jullie actief bezig!

Voor de lunch of borrel na afloop werken we graag samen met strandpaviljoen Buiten.

Resultaat

Deze Team Development Sessie levert je team, naast een lach op ieders gezicht, het volgende op:

  • Verbondenheid; je ontmoet elkaar en werkt samen in de natuur.
  • Inzicht; het team krijgt feedback op de samenwerking die toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.
  • Opladen: een paar uur aan de kust draagt bij concentratieherstel en stressreductie

Investering

⏱ Pullka Team Development 2 uur

⏱ Lunch & Learn 1 uur

PULLKA Team Development bedraagt € 599 exclusief btw voor een team tot 15 personen. Iedere extra deelnemer t/m max. nummer 30: € 10 p.p.

Lunch & Learn bedraagt €225 exclusief btw, locatie en lunch, inclusief materialen

Ons team

Enthousiasme, liefde voor de natuur, nieuwsgierigheid naar een ander en lerend in het leven staan is wat ons verbindt. Wij zijn:

  • Diederik Veerman – Zijn missie is om mensen te inspireren om meer en gevarieerder te bewegen in de buitenlucht. Als grondlegger van de nieuwe sport en beweegmethode PULLKA ervaart hij dagelijks de krachtige interactie tussen mens en natuur.
  • Kim Kroone – Een gedreven (NLP) trainer en coach met een ijzersterke waarneming. Een Pullka lover die het strand inzet als trainingslocatie. Hangt de overtuiging aan dat iedere beperking kan worden omgezet naar een mogelijkheid. Grondlegger van het Ministerie van Mogelijkheden.
  • Als laatste een eervolle vermelding voor Loe de hond die iedere Pullka Team Development een uitje vindt.

Neem contact op en we zien jou en je team binnenkort op het strand.