Duik in de verhalen van onze fulltime avonturier en pullkanier!

Duik in de verhalen van onze fulltime avonturier en pullkanier!

Het boek van Tamar Valkenier komt bijna uit! En daar zijn we razend trots op. Want sinds een half jaar is Tamar niet alleen fulltime avonturier, maar ook fervent pullkanier! We ondersteunen Tamar o.a. met PULLKA-gear op haar huidige en toekomstige expedities. Zo was onze PULLK-Ambassadeur afgelopen maanden op pad in Noord-Zweden. Daar in het hoge noorden Tamar geniet ze eerst en vooral fulltime, doet ze gidswerk, vergroot ze haar reeds indrukwekkende arsenaal aan survivalskills en is ze aan het trainen voor een unieke uitdaging: in hartje winter het Baikalmeer oversteken, het grootste meer ter wereld. Samen met metgezel Gerard Murre trekt Tamar waarschijnlijk volgende winter van noord naar zuid; 700 kilometer lang met ski’s of schaatsen onder zich, en een PULLKA-slee achter zich aan.

Waarom we alle vertrouwen hebben in Tamar en toekomstige avonturen kan je gaan ontdekken in haar eerste boek: Fulltime avonturier. Deze publicatie komt begin april uit bij Kosmos Uitgevers. Bestel nu het boek van Tamar zodat jij bij de happy few hoort om het als eerste te lezen. En neem daarna het boek zeker mee als Tamar met ons komt mee-pullkanieren in Den Haag (waarschijnlijk al in april of mei). Dan gaat ze jouw exemplaar met alle liefde signeren en vertelt ze tijdens de tocht ongetwijfeld over haar avonturen in alle uithoeken van de aarde.

Over Fulltime Avonturier:

Op haar achtentwintigste besloot sterrenchef en recherchepsycholoog Tamar Valkenier afstand te doen van al haar bezittingen en haar veilige leven. Ze koos voor het avontuur. Twee jaar lang fietste ze de wereld rond. Eerst in het ‘veilige’ Europa en daarna almaar verder. Ze reisde vier maanden door Mongolië met haar paard, kameel en hond en liep 600 kilometer door Jordanië.

Met Miriam Lancewood, bekend van Mijn leven in de wildernis, doorkruiste Tamar het hooggebergte van Nieuw-Zeeland, terwijl ze leefden als jagers-verzamelaars. Ze werden daar opgezocht door Floortje Dessing voor haar tv-programma Floortje naar het einde van de wereld. Tamar Valkenier blijft op zoek naar nieuwe avonturen. In ‘Fulltime avonturier’ doet ze verslag van haar vrije leven.

Koop nu alvast jouw exemplaar van Fulltime Avonturier (wees loyaal koop lokaal)!

Productinformatie

  • Verkoopprijs € 20,99
  • ISBN: 9789021576848
  • Auteur: Tamar Valkenier
  • Uitgave: Kosmos Uitgevers
  • Jaar van uitgave: 2021
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 256

Meer PULLKA Updates

Preview op PULLKATHLON, 24-25 juni 2023

PULLKATHLON: een outdoor challenge die zijn weerga niet kent. Non-stop ga je van Den Helder naar Scheveningen over het Noordzeestrand met een verzwaarde slee als kostbare en krankzinnige vracht. Het strand wordt steeds zwaarder; de vloedlijn duwt je richting het zachtere zand en de nacht duurt langer dan je verwacht. Je doorzettingsvermogen wordt op unieke wijze op de proef gesteld. Gelukkig is er één enorm lichtpunt tijdens PULLKATHLON. Het is de beste natuurlijke doping die je je maar kunt voorstellen: je bent niet alleen…je bent een team!

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!