Sunrise PULLKA (nieuw!)

Sunrise PULLKA (nieuw!)

Geef je lichaam en geest een welverdiend cadeau met een Sunrise PULLKA. Het beste begin van je dag. Vanaf nu elke vrijdagochtend in het Westduinpark, Den Haag. De zon komt wel, nu jij nog…

Vertrek op 22 mei om 5:30 uur. Misschien goed om deze mee te pakken en kan wennen aan vroeg opstaan. Vanaf 29 mei vertrekken we namelijk om…5:15 uur zodat we t/m half juli de zon daadwerkelijk ook echt live aan de horizon zien verschijnen. Naast dit magische moment krijg je als bonus meer dan genoeg energie voor de rest van de dag…

Meer info en aanmelden…(nieuw tabblad opent)

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON 2024

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!