PULLKA in Soest

Sterker door de natuur dankzij PULLKA! Vanaf april 2022 ook in Soest!

PULLKA probeersessie in Soest? Laat hier je gegevens achter!

Rooster PULLKA Soest

Maak kennis met de prachtige Soesterduinen en trainer Gert Noordhoek:

Over PULLKA-trainer Gert Noordhoek:

“Ik ben Gert, 63 jaar en ik woon in Soest. Ongeveer twaalf jaar geleden ben ik van Utrecht naar Soest verhuisd omdat ik dichter bij de natuur wilde wonen. Al mijn leven lang ben ik namelijk graag buiten in de natuur. Wandelen, trektochten in de bergen, kamperen, hardlopen, fietsvakanties en off-road fietsen. Ik ben overtuigd van de helende werking van bewegen in de buitenlucht! Ik heb zowel een technische achtergrond alsmede een achtergrond in de zorgverlening. Dat eerste in de tweewielerbranche (sportfietsen), dat tweede als begeleider van mensen met autisme. Momenteel geef ik met name fietsles en maak ik regelmatig fietstochten samen met mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Fietsen en (berg)wandelen deed ik altijd al, maar in 2004 ben ik daarnaast ook gaan hardlopen. Dat beviel op een gegeven moment zo goed dat ik hardlooptrainer ben geworden. Ik heb daarvoor de volgende opleidingen en trainingen gevolgd: Running Instructor, Mindful Run, Trailrunning en Pose Running. Hardlopen deed ik altijd het liefst onverhard in de natuur. Vanwege rugproblemen kon ik zelf op een gegeven moment niet meer hardlopen en met het geven van hardlooptrainingen ben ik uiteindelijk ook gestopt. Maar toen kwam PULLKA op mijn pad! Ik zag een manier van trainen die je conditie fors kan verbeteren, maar tegelijkertijd niet die schokbelasting gaf zoals hardlopen. Een uitkomst voor mij en mijn rug! Verder ben ik enthousiast over PULLKA omdat het een manier van trainen is waarbij je veel meer je gehele lijf gebruikt. Behalve je benen, train je namelijk ook je core, je schouders, je onderrug en je armen.

Direct in contact met trainer Gert Noordhoek?

  • soest@pullka.com
  • 06-14992302

Overige gegevens

KvK nummer: 58642110

BTW-ID: NL001336725B70 (momenteel vrijgesteld van OB o.g.v. art. 25 Wet OB)

Vestigingsadres: Albert Cuyplaan 294, 3764 TZ Soest

Meer PULLKA Updates

Preview op PULLKATHLON, 24-25 juni 2023

PULLKATHLON: een outdoor challenge die zijn weerga niet kent. Non-stop ga je van Den Helder naar Scheveningen over het Noordzeestrand met een verzwaarde slee als kostbare en krankzinnige vracht. Het strand wordt steeds zwaarder; de vloedlijn duwt je richting het zachtere zand en de nacht duurt langer dan je verwacht. Je doorzettingsvermogen wordt op unieke wijze op de proef gesteld. Gelukkig is er één enorm lichtpunt tijdens PULLKATHLON. Het is de beste natuurlijke doping die je je maar kunt voorstellen: je bent niet alleen…je bent een team!

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!