Rineke 50 jaar!

Rineke, van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag! Een prachtjubileum dat gevierd moet worden! Daarom ben je van harte uitgenodigd voor een PULLKA-sessie aan de Haagse kust!

Aan wie heb je dit sportieve cadeau eigenlijk te danken? Dat is jouw vriendin Marlies. Ze gunt je niet alleen een PULLKA-sessie, ze gaat ook met je mee op pad! Samen op PULLKAvontuur!

Lieve Rineke,

Van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag! Om nog vele jaren fit en ontspannen te blijven, gaan we samen met de Pullka-slee op pad. Je mag zelf kiezen wanneer. Heel veel plezier toegewenst!

Marlies

Wat is PULLKA? PULLKA is een nieuwe beweegmethode die is ontwikkeld langs de Zuid-Hollandse kust. Een outdoor workout gebaseerd op het oudste transportmiddel van de mens: de slee. Met deze slee trek je door de mooiste natuur. Je kunt PULLKA zo zwaar maken als je zelf wilt! Simpelweg, door meer of minder zand in de slee te gooien. PULLKA is eigenlijk ‘hiken met weerstand’.

Hier een korte impressie van PULLKA

Omdat je zelf de hoeveelheid ‘ballast’ bepaalt kan je in vergelijking met hardlopen PULLKA makkelijker samen doen. Daarnaast is het veel minder blessuregevoelig, kan je samen meer genieten van de natuur en activeer je het hele lichaam. In de gezonde buitenlucht worden jullie fitter, sterker en relaxter.

Samen met Marlies kan je een geschikte datum prikken.

Handig om aan te doen / mee te nemen:

  • soepele kleding in laagjes; zodat je wat kan aan- of uittrekken bij temperatuurwisselingen.
  • wat te drinken
  • wandel-‘of hardloopschoenen.

Hopelijk tot binnenkort!

Hier alvast het rooster:

Met sportieve groet!

Diederik Veerman

Grondlegger van PULLKA

info@pullka.com | 06-15065330