Elke dag PULLKA Pick Up (PUP)!

Elke dag PULLKA Pick Up (PUP)!

PUP op donderdagavond

Van maart kan je elke dag pullkanieren! Er stonden al 6 dagen per week PULLKA-sets voor je klaar, maar nu komt daar ook de donderdagavond bij! We zijn benieuwd naar de animo voor een PUP-sessie in de avonduren! De vertrektijd is vooralsnog 18:45 uur waardoor je tot max. 20:25 uur kan pullkanieren. Dit geeft je hopelijk voldoende tijd om voor de avondklok weer thuis te zijn. Deze PUP-sessie is grotendeels nog in het donker, dus zorg dat je een lampje mee hebt om zichtbaar te zijn voor anderen. Ook raden we aan om ’s avonds met iemand anders samen te lopen en een mobiel met voldoende batterij. Deelname aan PULLKA is altijd op eigen risico.

Overige updates:

Nieuwe vertrekpunt: Paddepad!

Door het mooie weer wordt het steeds drukker bij het eind van De Savornin Lohmanlaan en de opgang naar de duinen. 150 meter landinwaarts is er een mooi grasveld (gelegen naast het Paddepad en tegenover De Savornin Lohmanlaan 485). Komende tijd gaan we regelmatig deze plek als vertrekpunt uitproberen. Voordelen: meer ruimte om te parkeren, minder drukte en direct meer natuurgevoel. Omdat je op gras start, hoef je de slee bij de start niet meer te tillen. Je kan direct de duinen in! Wijziging is vanaf komende maand (maart 2021).

Vetreklocatie = oranje cirkel: grasveld bij Paddepad. Voor je navigatie: De Savornin Lohmanlaan 485, Den Haag

Annuleer minimaal 8 uur van tevoren

Regelmatig gebeurt het dat iemand 2 á 3 uur van tevoren zichzelf afmeld. Hierdoor is er te weinig tijd voor andere liefhebbers om plannen om te gooien en de vrijgekomen plek in te vullen. Om anderen meer kans en tijd te geven om zich alsnog aan te melden, vervroegen we de annuleertijd naar 8 uur. Mocht je dus niet kunnen, meld jezelf dan minimaal 8 uur voor de starttijd af; dan krijg je jouw credit automatisch teruggestort. Natuurlijk zijn we coulant bij noodgevallen. Stuur hiervoor een bericht via de PULLKA-app (ga hiervoor naar https://pullka.trainin.app en zet deze webapp op het beginscherm van je mobiel. De app kan je dus niet vinden in de appstore, maar via je browser).

Nieuwe PUP-facilitators: Miriam, Maurits en Tonny

Zou zomaar kunnen dat je bij één van je PUP-sessies een nieuw gezicht voor je krijgt. Tonny Veerman verzorgt al vele weken de doordeweekse PUP-sessies aan het Zuidelijk Havenhoofd. We krijgen nu extra versterking in de personen van Miriam Donkers en Maurits Barnouw; beide geboren en getogen in Den Haag. Miriam is sinds 2020 fervent pullkanier. Maurits ondersteunt PULLKA reeds met materiaalonderhoud en zal regelmatig ook bijspringen als PUP-facilitator.

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON 2024

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!