Preview op PULLKATHLON, 24-25 juni 2023

Preview op PULLKATHLON, 24-25 juni 2023

TESTZIN – waarom zie ik deze niet in preview?

PULLKATHLON: een outdoor challenge die zijn weerga niet kent. Non-stop ga je van Den Helder naar Scheveningen. over het Noordzeestrand met een verzwaarde slee als Het strand wordt steeds zwaarder; de vloedlijn duwt je richting het zachtere zand en de nacht duurt langer dan je verwacht. Je doorzettingsvermogen wordt op unieke wijze op de proef gesteld. Gelukkig is er één enorm lichtpunt tijdens PULLKATHLON. Het is de beste natuurlijke doping die je je maar kunt voorstellen: je bent niet alleen…je bent een team!

In teams van vier, vijf of zes personen gaan jullie de uitdaging aan. De spelregels zijn heel simpel. Per team zijn er altijd twee pullkaniers samen op het Noordzeestrand. Met zijn tweeën verplaatsen jullie twee zware zandzakken met gps-tracker van noord naar zuid; een kostbare en – toegegeven – krankzinnige vracht! Waarschijnlijk worden deze zandzakken rond de tien kilo zwaar (specs volgen later). Wat doet de rest van het team die op dat moment niet aan het pullkanieren is? Jullie drinken, (maken) eten, herstellen, slapen…En jullie moeten er voor zorgen dat je op een een zeker moment de PULLKA-gear en de zandzakken van jullie moegestreden teamgenoten kan overnemen. Of dit om de één of twintig kilometer is; ga vooral zelf op zoek naar de beste estafettestrategie voor jullie team. Zolang jullie maar die twee zware zandzakken zo snel mogelijk naar Scheveningen brengen. Door weer en wind, tijdens licht en donker, met mooie en moeilijke momenten…

Start is op zaterdagmiddag 24 juni om 12:00 uur in Den Helder. Vanaf daar gaan alle teams (altijd vertegenwoordigd door twee teamleden) zuidwaarts. Naar verwachting arriveren de eerste teams in de loop van zondagochtend 25 juni op Scheveningen…

Gaat het al kriebelen? Start dan vooral alvast met het ronselen van potentiële expeditiegenoten! Wacht niet te lang, want het aantal teams dat mee kan doen is beperkt. Je hebt maar één keer de kans om mee te doen aan de eerste editie van de PULLKATHLON!

Meer PULLKA Updates

Preview op PULLKATHLON, 24-25 juni 2023

PULLKATHLON: een outdoor challenge die zijn weerga niet kent. Non-stop ga je van Den Helder naar Scheveningen over het Noordzeestrand met een verzwaarde slee als kostbare en krankzinnige vracht. Het strand wordt steeds zwaarder; de vloedlijn duwt je richting het zachtere zand en de nacht duurt langer dan je verwacht. Je doorzettingsvermogen wordt op unieke wijze op de proef gesteld. Gelukkig is er één enorm lichtpunt tijdens PULLKATHLON. Het is de beste natuurlijke doping die je je maar kunt voorstellen: je bent niet alleen…je bent een team!

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!