PullkaPhonics groot succes!

PullkaPhonics groot succes!

Op zondag 28 augustus vierden we het begin van de nazomer met een strandtocht én live-muziek! PullkaPhonics was een ware ode aan de kust. Een prachtige PULLKA-tocht met afgewisseld akoestische live-muziek in de duinen. Met onder meer de Deense singer-songwriter Jonas Brøg en percussionist Eric Meijer met een hang en cajon. Hier een impressie!

PullkaPhonics 2022 is mede mogelijk gemaakt dankzij:

  • Kim Kroone / Ministerie van Mogelijkheden = PullkaPhonics-host
  • Jonas Brøg = zang en gitaar
  • Eric Meijer = hang en cajon
  • Ger de Wilde = gitaar

Meer info

PULLKA is een wereldwijd nieuwe buitensport ontwikkeld aan de Haagse kust. Het is een full body beweging ontwikkeld op basis van hoe poolreizigers zich voorbereiden op expedities. Bij PULLKA train je je hele lichaam, heb je geen schokbelasting zoals bij hardlopen en bepaal je zelf de intensiteit. Zeker bij dit PullkaPhonics event ligt de nadruk op relaxed genieten van de mooie kust en muziek.

Jonas Brøg is een singer-songwriter met Deens roots en zijn thuis in Scheveningen. Als drummer speelde hij in bands zoals o.a Relax, Beef! en Postmen, en tourde hij de wereld over met Sister Sledge en Gloria Gaynor. Hierna volgde een periode waarbij Jonas muziek schreef en produceerde voor anderen, totdat hij zijn eigen songs ging uitbrengen. Dit najaar komt zijn eerste album uit: ‘Next stop, good vibes’.

Eric Meijer is drummer / percussionist. Voor PullkaPhonics nam hij twee passende instrumenten mee: de hang en een cajon. De wijze waarop hij eigenaar is geworden van een traditionele, handgemaakte hang sprak bij iedereen tot de verbeelding. In een Scheveningse duinpan deelde Eric dit verhaal en natuurlijk de bijzondere klanken van zijn hang. Eenmaal terug bij Strandpaviljoen Buiten kwam de cajon tevoorschijn om samen met Jonas (gitaar en zang) en Ger de Wilde (gitaar) te jammen….

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON 2024

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!