PULLKA komt naar Rotterdam!

PULLKA komt naar Rotterdam!

Op zondagochtend 25 november zijn de allereerste PULLKA-sessies in Rotterdam. Er zijn twee rondes van ongeveer drie kwartier; om 10 uur en om 11:00 uur. De probeersessies vinden plaats in het Hoge Bergse Bos, het grootste groengebied vlakbij de stad. Deze plek is super voor PULLKA omdat er veel gras is en vooral ook flink wat hoogteverschillen te overwinnen zijn.

Tevens is deze ochtend het debuut van Garoun Bannink uit Rotterdam als PULLKA-pionier. Samen met PULLKA-grondlegger Diederik Veerman zal hij de probeersessies verzorgen.

  • Aanmelden: garoun@pullka.com
  • Kosten: € 0
  • Startpunt: Parkeerplaats ‘Oesterzwamplaats’, Rottebandreef 10, Bergschenhoek

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON 2024

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!