Nieuwe sessie: Power Up!

Nieuwe sessie: Power Up!

De meest gevarieerde outdoor workout van dit moment!

Hoe veelzijdig beweeg jij? Pullka-grondlegger Diederik is sinds kort gediplomeerd instructeur in het Athletic Skills Model (ASM). ASM laat ons anders denken over bewegen. Trainingen op basis van het ASM-model zijn onwijs gevarieerd en dat is niet zonder reden. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat veelzijdig en doordacht bewegen verschillende voordelen heeft:

 • betere prestaties
 • meer creativiteit
 • minder blessures
 • meer plezier!

Het ASM-model vormt een inspiratiebron voor een nieuwe sessie. PULLKA Power Up! (90 min) is de nieuwste en meest gevarieerde outdoor training in ons aanbod. Hierbij versterk je jouw gehele lichaam concentrisch; alle vijf conditiepijlers worden aangesproken. Power Up biedt jou de meeste variatie én rendement in één les. Elke sessie is anders!

Goed om te weten:

 • Power Up is de meest gevarieerde outdoor workout van dit moment!
 • Kijk hier voor meer info en achtergrond over de Power Up
 • Deze training is niet geschikt voor mensen met actieve blessures.
 • Een Power Up levert je veel op, maar vraagt ook veel van je doorzettingsvermogen. Ben jij er klaar voor?!
 • De minimum groepsgrootte bij elke PULLKA sessies is twee personen. Is er twee uur voor aanvang één deelnemer? Dan wordt de sessie geannuleerd en krijgt degene die zich heeft aangemeld zijn/haar credit automatisch teruggestort.
 • Meld je tot 8 uur van tevoren kosteloos af. Zo geef je iemand anders voldoende tijd om jouw plekje over te nemen.
 • Deelname aan PULLKA-sessies is altijd op eigen risico. Geef zsm bij de trainer aan als je ergens fysieke last hebt of krijgt.

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON 2024

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!