PULLKA-trainingen gaan weer starten!

PULLKA-trainingen gaan weer starten!

Update 7 mei 2020:

Op basis van de nieuwste regeringsmaatregelen kunnen we het van de duintoppen schreeuwen: we mogen weer gaan ‘pullkanieren’! Vanaf 11 mei mogen er weer sportlessen in de buitenlucht gegeven worden. Bekijk het actuele rooster voor een overzicht wanneer welke lessen staan gepland. Tot snel!

Goed om te weten:

  • De groepsgrootte is verkleind tot maximaal acht deelnemers
  • Blijf thuis als je neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts hebt
  • We geven elkaar geen handen of high-fives
  • We houden minimaal anderhalve meter afstand van elkaar
  • We ontsmetten de stokken en andere handvatten na elke training

Wetenschappers drukken op ons op het hart: blijf bewegen om je immuunsysteem op peil te houden. Gebruik wel je verstand als je buiten sport. Om de PULLKA-trainingen op een verantwoorde wijze te kunnen blijven aanbieden, hanteren we deze nieuwe regels. Deze zijn gebaseerd op de adviezen van o.a. het RIVM en klinisch virologen.

Kortom, de PULLKA-trainingen gaan door, maar we hebben nieuwe spelregels om te voorkomen dat het Covid-19 virus zich verder verspreidt.

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON 2024

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!