Nazomerupdate 2021: PULLKA wordt Coastal Gym (en PULLKA blijft PULLKA…)

Nazomerupdate 2021: PULLKA wordt Coastal Gym (en PULLKA blijft PULLKA…)

Hopelijk heb je een fijne zomer achter de rug in Nederland of elders. In deze nazomerupdate hebben we vier belangrijke nieuwtjes:  

 • Coastal Gym en PULLKA
 • Cadeau van Coastal Gym: creditmandje voor de rest van 2021
 • 25 september: halve marathon PULLKA-stijl: Zee-P-Zee  
 • Early Bird PULLKA + Full Moon PULLKA

Coastal Gym; dé strandsportschool van Nederland

PULLKA is de naam voor de nieuwe sport die we begin 2018 op de wereld hebben gezet. Tegelijkertijd was het ook de naam voor ons als sportschool. Je ging pullkanieren bij PULLKA. Maar we gaan ons trainingsaanbod komende jaren uitbreiden met nieuwe sporten en beweegactiviteiten; stuk voor stuk geïnspireerd op de kracht van de kust. Alles zal plaatsvinden in de duinen, op het strand én in de zee en daarom lanceren op 1 september aanstaande Coastal Gym; dé strandsportschool van Nederland!

Nemen we daarmee afscheid van PULLKA? Verre van! Het rooster van Coastal Gym zal bomvol staan met vertrouwde PULLKA-sessies. En komend jaar willen we je ook aangenaam gaan verrassen met nieuwe sport- en beweegactiviteiten met (mogelijke) namen als BioFit Bootcamp, Sea Hiking, Mindful Hikes en Beachaton… Alles is nog ontwikkeling, maar zodra de tijd rijp is, ben je de eerste die wordt uitgenodigd voor testsessies en premières!

Wat betekent de verandering van PULLKA naar Coastal Gym voor jou? Komende tijd eigenlijk niet zoveel. Wat je zeker mag doen is de Coastal Gym webapp installeren op het beginscherm van je smartphone. Ga hiervoor vanaf 1 september, 12:00 uur naar https://coastalgym.trainin.app * . Via deze app kan je jezelf makkelijk aan- of afmelden voor sessies, lees je nieuwsberichten, of kan je bijvoorbeeld checken hoeveel credits je nog hebt. De app werkt overigens exact hetzelfde als de actuele PULLKA-app. Sterker nog, je huidige login en wachtwoord hoef je zelfs niet aan te passen. Het enige dat verandert zijn het webadres en wat kleurtjes…   

Qua lidmaatschap verandert er niks. Huidige leden krijgen voor hetzelfde bedrag maandelijks evenveel credits als nu op hun account gestort. En deze credits kan je in de toekomst ook gaan inzetten voor nieuwe activiteiten in het rooster!

* als alles meezit is de webapp van Coastal Gym beschikbaar vanaf 1 september. We zijn echter afhankelijk van externe partijen en hebben dus niet alles zelf in de hand.

Cadeau van Coastal Gym: credits tot eind 2021 geldig

Om te vieren dat we na de zomervakantie gaan starten met Coastal Gym hebben we een tof cadeau voor alle huidige leden van PULLKA; een Coastal Gym ‘creditmandje’! Normaal kan je ongebruikte credits enkel in de maand erop nog verzilveren. Knap lastig als je deze zomer drie weken op vakantie bent geweest en je agenda in september waarschijnlijk meer gevuld is dan afgelopen periode. Daarom het Coastal Gym ‘creditmandje’: één maand aan credits kan je laten omzetten in credits die geldig zijn t/m 31 december 2021. Hiermee heb je een stuk meer tijd om ongebruikte credits alsnog te verzilveren. Wil je zo’n 2021 Coastal Gym creditmandje? Stuur dan een e-mail naar info@pullka.com of reageer met een berichtje via de webapp. Hou nog wel rekening met deze spelregels:

 • Deze actie is enkel op aanvraag. Er gebeurt niks automatisch. Om jouw creditmandje te vullen, moeten we handmatig aan de slag. Handig en fijn om via een bericht hiervoor dus een verzoek te ontvangen.
 • Deze actie is voor iedereen die vóór 1 augustus dit jaar lid is geworden (en dus vanwege zomervakantie mogelijk wat credits niet heeft kunnen gebruiken)
 • Creditmandje is enkel voor actieve leden. Zodra je jouw abonnement beëindigt, wordt jouw creditmandje ook geleegd.

Zee-P-Zee: ’s werelds eerste halve marathon in PULLKA-stijl!

Over precies één maand is het zover: de eerste editie van de Zee-P-Zee loop! Een dag voor de beroemde CPC-loop gaan wij als Coastal Gym een minstens zo stoere uitdaging aan; 21,09 kilometer in PULLKA-stijl. Voor de duidelijkheid: bij de ZEE-P-ZEE staat de ‘P’ dus niet voor ‘Pier’, maar voor ‘PULLKA’ … Kortom, een halve marathon over strand en door de duinen met achter je een verzwaarde slee. We vertrekken als groep, maar voel je vrij om je eigen snelheid, route en hoeveelheid ballast te bepalen.

 • Verzamelen rond 12:00 uur bij Strandpaviljoen Buiten, Zwarte Pad 67 (Scheveningen).
 • Vertrek: 12:30 uur. Richting het noorden (Wassenaar). Na 10,55 kilometer is er een keerpunt.
 • Verwachte aankomst: tussen 17 en 18 uur.
 • Kosten: 2 credits voor leden, € 15 voor niet-leden.
 • Neem zelf meer dan voldoende drinken, eten en laagjes kleding mee (in je slee)!  
 • Meld je zo snel mogelijk aan via het rooster. Vol = vol!

Ook leuk om te weten

 • We organiseren in september ieder geval nog één keer een Early Bird PULLKA. Dit op zaterdagochtend 11 september. Vertrek om 06:00 uur!
 • Vanaf oktober starten we weer met de beroemde en beruchte Full Moon PULLKA! Verlicht door het maanlicht over de Zandmotor… Voor 2021 hebben we deze adembenemende sessies al in het rooster gezet! Ben je erbij op 20 oktober (woensdag), 19 november (vrijdag) en 19 december (zondag)?!

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON 2024

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!