Infoavond Schotland hiking trip

Infoavond Schotland hiking trip

Vrijdag 21 februari van 19:30 tot ca. 21:00 uur in Base Camp Den Haag: Gratis informatieavond over de vijfdaagse hikingtrip die PULLKA dit najaar (7 oktober t/m 11 oktober) in samenwerking met MountainLINK organiseert. Deelname aan deze infoavond is gratis en ook niet fervente PULLKAniers zijn van harte welkom. Ook zij kunnen namelijk mee op deze reis naar Schotland! PULLKA vormt natuurlijk wel de ultieme voorbereiding op deze tocht…:)

De informatieavond op 21 februari wordt gegeven door Allard Schram; professioneel ‘mountain leader’, Schotland-kenner, oprichter van MountainLINK én onze gids in de Schotse Hooglanden!

Beoogde reisdata Schotland: woensdag 30 september t/m zondag 4 oktober 2020. We doen overigens dagtrips en slapen in een mooie (en warme) accommodatie. Allard van MountainLINK vertelt op 21 februari de rest van het verhaal, dit ondersteunt met mooie beelden en anekdotes…

Praktisch

  • Vrijdagavond 21 februari. Deur open vanaf 19:30 uur. Het duurt tot ongeveer 21:00 uur.
  • Adres: Base Camp, Laan van Waalhaven 251, 2497 GL Den Haag
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: niet verplicht, wel zo handig. Kan via deze link of via info@pullka.com
  • Vragen: info@pullka.com of bel 06-15065330

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON 2024

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!