Jouw doel is ons aanbod

Jouw doel is ons aanbod

Sinds afgelopen mei zijn we als Natuursportschool gegroeid als kool. Het is fantastisch dat steeds meer mensen de meerwaarde van onze unieke PULLKA-sessies ontdekken!

Nu willen we ons huidige en toekomstige aanbod zo veel mogelijk afstemmen op jouw behoeftes. En misschien heb je wel briljante ideeën of vurige wensen?!

Hoe kan je helpen? Ga naar www.pullka.com/ikdenkmee > dit is een online formulier met negen vragen. Het volledig invullen ervan duurt zo’n vijf minuten.

Als dank voor je tijd en moeite geven we jou na ontvangst van het formulier graag we een PULLKA-credit (€ 15) . Deze kan je inzetten voor een extra sessie voor jezelf of om aan iemand cadeau doen!

Alvast ontzettend bedankt voor je waardevolle input!

Team PULLKA Den Haag
Andries, Annemieke, Jitske en Diederik
info@pullka.com

Meer PULLKA Updates

Preview op PULLKATHLON, 24-25 juni 2023

PULLKATHLON: een outdoor challenge die zijn weerga niet kent. Non-stop ga je van Den Helder naar Scheveningen over het Noordzeestrand met een verzwaarde slee als kostbare en krankzinnige vracht. Het strand wordt steeds zwaarder; de vloedlijn duwt je richting het zachtere zand en de nacht duurt langer dan je verwacht. Je doorzettingsvermogen wordt op unieke wijze op de proef gesteld. Gelukkig is er één enorm lichtpunt tijdens PULLKATHLON. Het is de beste natuurlijke doping die je je maar kunt voorstellen: je bent niet alleen…je bent een team!

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!