4 en 5 januari: PULLKA Energieboost 2020. Gratis nieuwjaarssessies!

4 en 5 januari: PULLKA Energieboost 2020. Gratis nieuwjaarssessies!

Op zaterdag 4 en zondag 5 januari trappen we het nieuwe jaar direct vol energie af! In plaats van één normale training van 90 minuten, zijn er op beide ochtenden drie (probeer)sessies van iets minder dan één uur.

We doen dit om zoveel mogelijk mensen de meerwaarde van PULLKA te laten ervaren. En natuurlijk willen we jou, je buurvrouw en oud-collega helpen om goede voornemens om te zetten in concrete actie!

Ben je nieuwsgierig en heb je nog nooit eerder PULLKA gedaan? Neem contact met ons op!

Ambitieuze pullkaniers kunnen zich via het rooster kosteloos aanmelden voor één of meerdere sessies. Je leest het goed: je kan dus één supertraining doen van bijna drie uur!

  • Sessie 1 = 09:00 – 09:50 uur
  • Sessie 2 = 10:00 – 10:50 uur
  • Sessie 3 = 11:00 – 11:50 uur

Zaterdag 4 januari – Den Haag

De Savornin Lohmanlaan 528 (ingang Westduinpark)

Zondag 5 januari – Rotterdam

Parking ‘Oesterzwamplaats’ (bij skibaan Outdoor Valley), Rottebandreef 10, Bergschenhoek

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!