Girlpower! PULLKA viert Internationale Vrouwendag

Girlpower! PULLKA viert Internationale Vrouwendag

Vrouwen durven simpelweg meer. Zij zijn de ware PULLKA-pioniers. Waar veel mannen aarzelen, voegen vrouwen de daad bij het woord, trekken hun stoute schoenen aan, en komen PULLKA gewoon proberen. Alleen, met zus(sen) of vriendinnen. Of het lukt ze zelfs die weifelende man mee te sleuren die dan – zwoegend in de mooie natuur – ontdekt dat PULLKA ook voor hem meerwaarde heeft…

Als dank voor alle vrouwelijke PULLKA-pioniers: van vandaag t/m aanstaande zondag (14 maart) hebben we speciale actie. Met kortingscode girlpower ontvangen vrouwen (en vooruit, ook mannen) 50% korting op alle PULLKA-credits. Dit betekent bijvoorbeeld een probeersessie of een extra credit voor bestaande leden voor € 5 (i.p.v. tien euro). Als je twijfelt over een nieuw lidmaatschap of upgrade: dit is jouw kans! De helft van het eerste maandbedrag nemen wij voor onze rekening. Contractduur van abonnementen is drie maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

The bigger picture: op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Op deze dag staan we extra stil bij de positie van vrouwen wereldwijd en hoe we deze kunnen verbeteren. In een aantal landen is het voor meisjes en vrouwen helemaal niet vanzelfsprekend om te sporten. Het is goed om ons hier bewust van te zijn en de mensen en organisaties te steunen die dit willen veranderen.

Meer PULLKA Updates

PULLKATHLON

PULLKATHLON 2024: De Groene Strand Expeditie. Trek als team non-stop, zelfvoorzienend en in estafettevorm van Vlissingen naar Den Haag.

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!