Hoe we in de gezonde buitenlucht kunnen blijven bewegen.

Gyms dicht, Natuurbeweegschool geopend! Hoe ziet ons aanbod eruit op basis van de huidige maatregelen?

Pick Up PULLKA (PUP)

 • Ga zelf het avontuur aan! Haal een PULLKA-set op, kies je eigen route, ballast en uitdaging!
 • Kosten per PUP-sessie: 1 credit voor leden (vanaf € 6,90)
 • Niet-leden: 1e keer? € 10 / daarna € 15 voor een losse sessie.
 • Kies in het rooster op jouw gewenste tijdslot.

Goed om te weten bij de PUP-sessie:

 • Kom en vertrek binnen het door jou gekozen tijdslot (15 min)
 • Je kan alleen lopen of met maximaal één iemand anders (op 1,5 meter)
 • Je hebt 100 minuten (1:40 uur) om zelf op avontuur te gaan.
 • Er staat in principe géén extra trainer halverwege het strand.
 • Als aangeboden tijdslot(en) vol zijn en we nog sledes beschikbaar hebben, proberen we een extra tijdslot toe te voegen.
 • Bepaal zelf je ballast, je route, je snelheid. Gun jezelf vooral ontspanning door waardevolle inspanning. Hoofd leeg, slee vol…

Rent-a-PULLKA (weekhuur)

Eigenlijk gewoon een extra lange Pick Up! Gebruik een complete PULLKA-set voor één week (of langer). Kosten: € 29 per week. Klik hier om te boeken.

Personal PULLKA

Een Personal PULLKA sessie van 1 of 1,5 uur. Enkel voor jou en een eventuele trainingspartner. Een kwalitatief hoogstaande beweegsessie in de mooiste natuur. Op het moment dat het voor jullie en de PULLKA-trainer het beste uitkomt. Routes en oefeningen worden op maat samengesteld. Jullie gevoel en doelen staan centraal. Klik hier voor meer info, kosten en boekingslink. Personal PULLKA Actie: Tot en met 9 februari bieden we 25% korting op de Personal PULLKA-tarieven. Gebruik hiervoor kortingscode corona bij het afrekenen.

Goed om te weten

 • Bij het begin van elke sessie vragen we jouw handen te desinfecteren. Nog makkelijker (zeker in de winter): gebruik handschoenen.
 • Na elke sessie maken wij de juiste onderdelen van de gebruikte uitrusting spullen grondig schoon: stokken, harnas en zandschep. Wij dragen zorg voor alle trainings- en schoonmaakmaterialen.
 • Blijf thuis bij klachten thuis en laat je testen!
 • Eenmaal op weg (met je eigen PULLKA-gear): blijf op de toegestane paden en hou a.u.b. rekening met mens en natuur. Boetes zijn voor eigen rekening….

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons gerust op info@pullka.com of stuur een whatsapp naar 06-15065330.

Bedankt voor jullie hulp en enthousiasme! En blijf vooral gezond!

Team PULLKA

Meer PULLKA Updates

Preview op PULLKATHLON, 24-25 juni 2023

PULLKATHLON: een outdoor challenge die zijn weerga niet kent. Non-stop ga je van Den Helder naar Scheveningen over het Noordzeestrand met een verzwaarde slee als kostbare en krankzinnige vracht. Het strand wordt steeds zwaarder; de vloedlijn duwt je richting het zachtere zand en de nacht duurt langer dan je verwacht. Je doorzettingsvermogen wordt op unieke wijze op de proef gesteld. Gelukkig is er één enorm lichtpunt tijdens PULLKATHLON. Het is de beste natuurlijke doping die je je maar kunt voorstellen: je bent niet alleen…je bent een team!

Derde editie Zee-P-Zee

De derde editie van de Zee-P-Zee! Zaterdag 24 september is het zover. Doe mee met dit stoere, offroad broertje van de CPC….

PullkaPhonics groot succes!

Terugblik op de eerste editie van PullkaPhonics: de ultieme combinatie van een PULLKA-tocht afgewisseld met live-muziek en te midden van de mooiste kustnatuur!

PULLKA in Wassenaar!

PULLKA in Wassenaar! Super dat er nu ook sessies zijn dit prachtige kustgebied. Maak kennis met Jacqueline Veen, PULLKA-trainer en eigenaar van Nature’s Gym

Nieuwe PULLKA-sessie in Limburg!

Vanaf 1 juni wordt elke donderdagavond PULLKA-avond in gemeente Beesel! In samenwerking met Bootcamp Beesel gaat PULLKA-trainer Peggy Kuipers sessies verzorgen in het prachtige stuifzandgebied Walsberg.

PULLKA in Soest

Ervaar PULLKA in de prachtige Soesterduinen! Meerdere keren per week zijn er sessies onder leiding van de ervaren trainer Gert Noordhoek. De Soesterduinen zijn een waar PULLKA-paradijs!